VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons naar [email protected]!


Wanneer kan ik me inschrijven voor Music Moves?

De inschrijving gaat open in het voorjaar van 2021. Je kunt je binnenkort pre-registeren voor Music Moves! Dat is handig als je bijvoorbeeld zeker wil zijn van je plekje of graag als eerste op de hoogte bent.


Gaat het programma wel door in verband met COVID-19?

Events in deze tijd klinkt natuurlijk gek in de oren. De uitvoering van de Music Moves events vindt plaats in het najaar van 2021, we hopen natuurlijk dat de zware maatregelen dan voorbij zijn en het vaccineren voortvarend lukt. Mocht dat niet zo zijn, dan zoeken we naar creatieve manieren om Music Moves toch door te laten gaan. Het trainingsprogramma kan bijvoorbeeld online plaatsvinden en we organiseren de events (of challenges) in kleiner verband en op veilige afstand. Hoe? Hier een leuk voorbeeld van een van onze andere projecten vorig jaar zomer: #boterkaaseneieren met ouderen via het raam!


Op welke plekken vind het trainingsprogramma plaats?

Je kunt je inschrijven voor het programma in Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Deventer/Enschede!


Moet ik betalen als ik me wil inschrijven voor het trainingsprogramma?

Nope! Deelnemen aan Music Moves is helemaal gratis. We vragen alleen om je commitment en je tijd. En daar krijg je een hoop voor terug. Zoals trainingen van ervaren trainers en experts uit de muziekindustrie in onderwerpen als sociaal ondernemerschap, het organiseren van events en maatschappelijke thema's. Daarnaast krijg je professionele begeleiding en brengt het programma je een fijn netwerk voor de toekomst.


Vanaf welke leeftijd kan ik meedoen met Music Moves?

Music Moves is voor jongeren van 18 t/m 27 jaar.


Mag ik zelf kiezen voor wie ik mijn Music Moves event organiseer?

Zeker weten! Jouw Music Moves event organiseer je voor- en samen met mensen van wie jij vindt dat ze het verdienen. Mensen die hard geraakt worden door eenzaamheid. Alle mensen die muziek nodig hebben. Zo kun je denken aan mensen met een beperking, daklozen, Nieuwe Nederlanders of eenzame ouderen, maar misschien bedenk je iets heel anders. Dag mag! Het doel van jouw event is om mensen met verschillende achtergronden te verbinden en om een onvergetelijke ervaring met elkaar te delen.


Kan ik me samen met vrienden opgeven voor het trainingsprogramma?

Ja dat kan! Geef bij je inschrijving aan met wie jij je aanmeldt.