fbpx

Een party is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Een party is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Door heel Nederland biedt Music Moves een gratis  5-delig trainingsprogramma aan met thema’s als persoonlijk leiderschap & samenwerken, event management, social work en sociaal ondernemen.

Wil jij leren hoe je een eigen muziek-event organiseert voor mensen die het feest vaker moeten missen?

Het Music Moves programma richt zich op de leeftijden 18-30

Schrijf je in voor ons gratis trainingsprogramma, ontwikkel je talenten, verbreed je netwerk en organiseer jouw eigen Music Moves party!

Wij organiseren bijvoorbeeld disco-avonden voor jongeren met down, technoraves voor doven en slechthorenden, open podia in daklozencentra, salsa middagen in een verzorgingshuis, DJ workshops voor vluchtelingen en queer friendly events voor jongeren met een beperking. Voor de organisatie van onze evenementen werken onze jongeren altijd samen met maatschappelijke organisaties. Zo zorgen we ervoor dat onze events goed aansluiten op de wensen van de doelgroep.

Wij organiseren bijvoorbeeld disco-avonden voor jongeren met down, technoraves voor doven en slechthorenden, open podia in daklozencentra, salsa middagen in een verzorgingshuis, DJ workshops voor vluchtelingen en queer friendly events voor jongeren met een beperking. Voor de organisatie van onze evenementen werken onze jongeren altijd samen met maatschappelijke organisaties. Zo zorgen we ervoor dat onze events 
goed aansluiten op de wensen van de doelgroep.

HET TRAININGSPROGRAMMA

HET TRAININGSPROGRAMMA

0
Deelnemers
0
Events
0
Deelnemers
0
Events